+دنبال کردن

خانه

درباره کانال

کانال های مرتبط

ویدئوهای کانال

Video16:14

طرز تهیه همبرگر مرغ خونگی تودلی

در این ویدئو طرز تهیه همبرگر مرغ خونگی تودلی را به شما آموزش میدهیم.
Video29:55

طرز پختن انواع نان با خمیر ترش

در این ویدئو طرز پختن انواع نان با خمیر ترش را به شما موز میدهیم
Video09:36

طرز تهیه خوراک گیاهی کدو سبز

در این ویدئو به شما آموزش درست کردن یک نوع خوراک صدر در صد گیاهی بسیار خوشمزه با استفاده از کدو سبز رو میدم که برای کسانیکه چربی خون دارن بسیار مفیده.
Video15:16

طرز تهیه کباب تابه ای با سس بادمجان

در این ویدئو طرز تهیه کباب تابه ای با سس بادمجان را به شما آموزش میدهیم
Video11:37

طرز تهیه ادویه هندی به نام گرام ماسالا

در این ویدئو طرز تهیه ادویه هندی به نام گرام ماسالا را به شما آموزش میدهیم
Video12:49

طرز تهیه کوفته با سس ماست

طرز تهیه کوفته با سس ماست گرم گوشت گوساله چرخ کرده 80 گرم آرد 2 /1 ق چ بیکینگ‌پودر 1 عدد پیاز رنده شده 3 /1 ق چ ادویه گرام ماسالا 3 /1 ق چ زیره به میزان لازم نمک و فلفل مواد لازم برای سس 200 گرم ماست چکیده 35 گرم آرد 4 /3 ق چ زیره 1 عدد پیاز خرد شده 2 حبه سیر خرد شده 1 تکه زنجبیل رنده شده 2 ق چ پودر کاری به میزان لازم نمک و فلفل و روغن 3 /1 ق چ زردچوبه 1 عدد گوجه‌فرنگی خرد شده 2 ق س آب‌لیمو 2 عدد فلفل سبز خرد شده
Video13:50

طرز تهیه دو نوع ادویه کاخون و بندری

در این ویدو طرز تهیه دو نوع ادویه کاخون و بندری را یه شما آموزش میدهیم
Video17:22

طرز تهیه گریل هلو با سس شاتوت

در این ویدئو طرز تهیه گریل هلو با سس شاتوت را به شما آموزش میدهیم
Video04:06

فواید آب ماست

فواید آب ماست آب ماست از يبوست جلوگيري مي كند. منبع پروتئين خوبي براي مشكلات كليوي است و سلول هاي ايمني بدن را فعال مي كند. با توجه به اينكه آب ماست مقدار كمي چربي و پروتئين دارد ولي داراي مقادير زيادي مواد معدني خصوصاً كلسيم و ويتامين هاي محلول در آب مثل 2B و 6B مي باشد ، در مقايسه با شير ميزان مواد با ارزش آن در هر كالري بيشتر است. بنابراين به فردي كه بايد چربي و پروتئين كمي مصرف كند و در مقابل به مواد معدني و ويتامين نياز دارد ، توصيه مي شود آب ماست بيشتري مصرف كند.
Video20:04

طرز تهیه لول کباب هندی

طرز تهیه لول کباب هندی مواد لازم برای ۴ نفر : گوشت چرخ کرده‌‏ی گوساله (ترجیحاً سردست) : ۷۰۰ گرم پیاز رنده شده : ۲۵۰ گرم سیر پوره شده : یک تا دو حبه سس چیلی تند : ۲ قاشق چایخوری تخم گشنیز ساییده : نصف قاشق چایخوری ادویه گرام ماسالا : ۱ قاشق چایخوری تخم مرغ همزده : ۱ عدد سبزی معطر یا مرزه ریز شده : ۳ قاشق سوپخوری نان تازه و ریز خردشده (مغز نان باگت یا نان فرانسوی) : ۲۵۰ گرم نمک، فلفل و روغن : به میزان لازم
Video02:16

چگونه بوی زهم مرغ را از بین ببریم؟

چگونه بوی زهم مرغ را از بین ببریم؟ بوی نامطبوع و زهم مرغ یکی از موانعی است که بسیاری افراد را از خوردن و طبخ این گوشت سفید منصرف می‌کند. شما با چند ترفند ساده‌ای که باورتان نمی شود می توانید به راحتی بوی نامطبوع و زهم مرغ را از بین ببرید.
Video15:26

طرز تهیه رنگین پلو

طرز تهیه رنگین پلو وقتی قرار است برای یك مهمانی رسمی میزی پر از غذاهای متنوع و جدید بچینید، اولین كار، انتخاب غذاهایی است كه هم خوشمزه بوده و هم از ظاهر زیبایی برخوردار باشند. رنگین پلو هر دوی این ویژگی ها را دارد. این پلوی رنگارنگ یك باغچه بهاری میان میز شماست. مواد لازم : برای 4تا 6 نفر 4 پیمانه برنج آبكش شده 500 گرم فیله مرغ 4 عدد فلفل دلمه ای رنگی (از هر رنگ یك عدد) 1 ق س زعفران آب كرده 1 پیمانه خلال بادام 1 پیمانه خلال پسته 150 گرم كره 1 پیمانه نخودسبز خام (آب پز كنید) 1 پیمانه ذرت كنسروی نمك ، فلفل و آبلیمو به مقدار لازم طرز تهیه: 1. فیله های مرغ را در كاسه ای بریزید و پس از آغشته كردن به نمك، فلفل، آبلیمو و زعفران به مدت یكی، دو ساعت در یخچال بگذارید تا طعم دار شوند. 2. فلفل های دلمه ای رنگی را به صورت نگینی خرد كرده، كمی با كره تفت دهید. خلال‌های پسته و بادام را هم در كره تفت داده و آماده كنار بگذارید. نكته: اگر دوست دارید فلفل ها و خلال های پسته و بادام نرم تر شوند، می توانید آنها را حین دم كردن، لابه لای برنج بریزید. برنج را آبكش كنید و بگذارید به روش معمول دم بكشد. در این فاصله مرغ ها را هم با كمی آب بگذارید تا بپزند. 3. در مرحله سرو كردن می توانید مرغ ها را كنار دیس گذاشته و فلفل های دلمه ای، نخودسبز و ذرت را با خلال های پسته و بادام مخلوط کنید و لابه لای برنج بكشید یا به دلخواه روی برنج را با این مواد تزیین كنید. فوت وفن برای پخت مرغ ها نیازی به ریختن آب زیاد نیست. بگذارید مرغ با آب كم و روی شعله ملایم اجاق گاز پخته و كمی هم برشته شود.
Video11:13

طرز تهیه همبرگر خامه ای

در این ویدئو طرز تهیه همبرگر خامه ای را مشاهده میکنید
Video02:38

آموزش سرخ کردن صحیح غذا

در این ویدئو آموزش سرخ کردن صحیح غذا را به شما آموزش میدهیم
Video05:12

طرز تهیه مرغ لونگی غذای محلی تالش

طرز تهیه مرغ لونگی غذای محلی تالش مرغ (کوچک یا جوجه) 1عدد 100 گرم / 200 کالری گردو 100گرم 100 گرم / 688 کالری پیاز 2تا3عدد 100 گرم / 5 کالری نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری فلفل به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری دارچین به میزان لازم 100 گرم / 261 کالری رب آلوچه به میزان لازم نامشخص گوجه فرنگی 2تا 3عدد 100 گرم / 15 کالری لیمو ترش به میزان لازم 100 گرم / 42 کالری
Video12:43

طرز تهیه کاپ کیک پیتزایی

طرز تهیه کاپ کیک پیتزایی مواد لازم برای کاپ کیک پیتزا تخم مرغ 2 عددکاپ کیک پیتزا روغن مایع نصف پیمانه شیر نصف پیمانه ماست 5 قاشق غذا خوری آرد 2 پیمانه کالباس 150 گرم فلفل دلمه ای قرمز و سبز هر کدام 1 عدد بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر پنیر پیتزا یک پیمانه فلفل قرمز زردچوبه آویشن نمک به میزان لازم
Video12:19

طرز تهیه ی واویشکای گوشت

در این ویدئو طرز تهیه ی واویشکای گوشت را به شما آموزش میدهیم
Video10:34

طرز تهیه سالاد جوانه ها سالادی سالم و پرخاصیت

طرز تهیه سالاد جوانه ها سالادی سالم و پرخاصیت در این ویدئو به شما سالادی سالم و مقوی آموزش داده میشود
Video04:04

آموزش درست کردن خاگینه اصل تبریز

آموزش درست کردن خاگینه اصل تبریز آشنایی با طعم و مزه های جدید برای همه ما جذاب و دوست داشتنی است. در این میان تهیه انواع پیش غذا و عصرانه های مختلف از جذابیت بیشتری برخوردار است که می توان آنها را برای دورهمی های کوچک تهیه نمود. در این ویدئو نیز با دستوری ویژه و خاص در خدمت شما دوستان هستیم و طرز تهیه خاگینه را مطرح می نماییم که امیدواریم مورد توجه تان قرار بگیرد.خاگینه را می توان یکی از پیش غذاهای خوشمزه نامید که می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه و مهمانی های دورهمی باشد.
Video13:03

طرز تهیه کله گنجشکی

طرز تهیه کله گنجشکی ابتدا پیاز را رنده کنید، آب پیاز را بگیرید. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز ورز دهید. بعد آن را به کمک دست به صورت توپ های ریز (کوفته) درست کنید. سپس یک تابه بردارید. روغن در آن بریزید. کوفته ها را در آن بچینید و آن را تفت دهید. یک سمت آن که سرخ شد سمت دیگر را نیز سرخ کنید. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. سیب زمینی را هم خرد کرده به مواد اضافه کنید. کمی آب ریخته و بگذارید تا خورشت شما جا بیفتد. این خوراک را هم با نان و هم با برنج می توانید سرو کنید.
Video12:18

طرز تهیه شیشلیک و شش کباب

طرز تهیه شیشلیک و شش کباب در این ویدئو به روش تهیه شیشلیک و شش کباب آموزش داده میشود.
Video17:03

طرز تهیه کلم پلوی شیرازی

در این قسمت طرز پخت کلم پلوی شیرازی را به شما آموزش میدهیم.
Video12:44

طرز تهیه کتلت ماش

در این قسمت طرز تهیه کتلت ماش را به شما آموزش خواهیم داد.
Video16:18

طرز تهیه بادمجان گوده گیلان

آموزش آشپزی - طرز تهیه بادمجان گوده گیلان
Video17:52

طرز تهیه حلوای کنجد

آموزش آشپزی - حلوای کنجد
Video12:35

طرز تهیه یتیمچه یه همراه ترشی لیمو

آموزش آشپزی - طرز تهیه یتیمچه یه همراه ترشی لیمو
Video09:07

طرز تهیه آبدوغ خیار

آموزش آشپزی - طرز تهیه آبدوغ خیار
Video10:15

روش صحیح ریمل زدن

در این ویدئو روش صحیح ریمل زدن را به شما آموزش می دهیم
Video23:56

طرز تهیه نان لواش خانگی

آموزش آشپزی - نان لواش خانگی
Video18:48

طرز تهیه خورشت بادمجان یدون نیاز به سرخ کردن

در این ویدئو طرز تهیه خورشت بادمجان یدون نیاز به سرخ کردن را به شما آموزش میدهیم

کدبانوی ایرانی

venus

۱۳۹۴-۱-۱۸

۱۳۹۷-۵-۲۸

۱۹۲۲

آشپزی

این کانال توضیحاتی ندارد.