+دنبال کردن

خانه

درباره کانال

کانال های مرتبط

ویدئوهای کانال

Video03:50

خواص کاسنی

خواص کاسنی: اين گياه در پزشكي اهميت بسياري داشته است. به طوري كه ابن سينا پزشك بزرگ مسلمان در مورد گياه كاسني و خواص آن رساله اي نوشته است. دانشمندان علم گياه شناسي براي اين گياه خواص و آثار زير را برشمرده اند: ـ كاسني باز كننده و حمل كننده ماده بيماري كبد است. ـ كاسني مسكن عطش و حرارت دروني است. كاسني در درمان التهابات معده و پاك كردن مجاري ادراري، مؤثر است. ـ اگر آب پخته كاسني را با سكنجبين ميل كنيد بهترين داروي تب هاي طولاني و مداوم است. ـ ماليدن آب كاسني به محل هاي خارش بدن بسيار مفيد است. غرغره آب كاسني با فلوس براي درد گلو، ورم و سوزش گلو مفيد است. فرمول مذكور براي درمان ورم حلق (لارنژيت) و تورم مفصلي نافع است. ـ مصرف تخم كاسني، كمي با حالت تهوع همراه است كه بايد در آن سكنجبين اضافه كنيد. ـ ريشه كاسني در باز كردن و روان شدن اخلاط بسيار مؤثر است. ـ ريشه كاسني، مجاري گوارشي را پاك مي كند و بهترين تصفيه كننده خون است. ريشه كاسني در از بين بردن ورم احشا خيلي مؤثر است. ـ ريشه كاسني بهترين دارو براي آب آوردن شكم است و در نفخ و تحليل مواد بسيار نافع است. ريشه كاسني براي تقويت معده، زياد كردن ادرار و رفع درد مفاصل و ضد يرقان مفيد است. ـ عرق كاسني كه از گياه تازه كاسني گرفته شده باشد براي خنكي به كار مي رود. ـ برگ هاي كاسني داراي املاح پتاس است و جوشانده آن براي تصفيه خون، تقويت معده و اعضا به كار مي رود. كاسني انواع مختلف دارد كه ريشه و برگ هاي آن در پزشكي، در بهبود تب ها، يرقان (زردي) و انسداد مجاري صفراوي مفيد است. ـ تمام قسمت هاي كاسني مخصوصاً ريشه و برگ آن، محرك صفرا است و به عمل هضم كمك مي كند و اثر آن در نارسايي هاي كبدي، قولنج هاي كبدي و ناراحتي هاي صفراوي بارز است. كاسني در ازدياد نطفه و زيبايي چهره كودك تازه متولد مفيد است. كاسني انسان را از ابتلا به قولنج نگه مي دارد. ـ كاسني، توان و نيروهاي بدني را تجديد مي كند. كاسني در ضعف اعصاب، ضعف چشم و فشار خون مفيد است. كاسني، قلب، كليه، كبد را فعال و با نشاط مي گرداند. كاسني رحم را به وظيفه طبيعي خود وا مي دارد. ـ برگ كاسني، داراي مقداري ويتامين«ث»‌است و لذا در حفظ جواني مؤثر است. برگ كاسني، زهر طحال را از بين مي برد و كيسه صفرا، يرقان و دردهاي معده و كبدي را معالجه مي كند.
Video02:31

خواص جعفری

جعفری گیاهی است که همه قسمت‌های آن شامل دانه، برگ و ریشه مورد استفاده دارویی قرار می‌گیرد. - جعفری اشتهاآور، مقوی معده، هضم‌کننده غذا، بادشکن و صفرابر است. - این سبزی همچنین ادرارآور، تنظیم‌کننده قاعدگی، دفع‌کننده سنگ کلیه و مثانه، تصفیه‌کننده خون است. - از جعفری به‌عنوان مسکن، برای پایین آوردن تب نیز استفاده می‌کنند؛ در ضمن در رفع ناراحتی‌های ریوی نیز مؤثر است. - با توجه به اینکه جعفری سرشار از ویتامین C و آهن است، برای درمان کم‌خونی توصیه می‌شود. - می‌گویند یک قاشق سوپ‌خوری از برگ جعفری خرد شده یا یک قاشق مرباخوری از ریشه یا نوک قاشق چای‌خوری از تخم جعفری را در نیم لیتر آب جوشانده، به عنوان داروی ادرارآور و همچنین برای درمان ورم عمومی، التهاب کلیه و مثانه مصرف کنید. - اگر از بوی بد دهانتان خسته شده‌اید، روزانه چند برگ جعفری را به مدت یک ربع جویده و سپس بیرون بریزید و پس از آن یک عدد سیب بخورید. - شست‌وشوی پوست صورت با جوشانده یک دسته برگ جعفری در یک لیتر آب، پوست را شفاف می‌کند.
Video04:34

خواص تمرهندی

تمرهندی، درختی استوایی و بومی آفریقا و هند است. میوه این درخت منبع غنی ویتامین‌های BC، فیبر، کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. *برای درمان‌تر ک‌های استخوان (مویه) به کار می‌رود، عصاره مخلوط تمرهندی با روغن کنجد را روی قسمت آسیب دیده بمالید. *آنتی اکسیدان، ویتامین C و E و فلاوانوئید موجود در آن نقش ماده طبیعی ضدسرطانی را ایفا می‌کند. *تقویت کننده سیستم گوارش است. *ویتامین C آن بیماری اسکوربوت (نوعی بیماری خونی ناشی از کمبود ویتامین C) را درمان می‌کند. برای درمان سریع عصاره غلیظ شده آن را با کمی نمک، فلفل سیاه و یک شیرین کننده میل کنید. *برای تسکین درد و ورم ناشی از پیچ خوردگی، مخلوطی از آب، نمک و عصاره غلیظ شده تمرهندی را روی قسمت آسیب دیده بمالید. غرغره کردن با آب حاوی عصاره جوشیده شده تمرهندی گلودرد را تسکین می‌دهد. *با کمبود آهن مقابله می‌کند. *نیاسین نوعی ویتامین B موجود در تمرهندی، در کاهش کلسترول مضر و افزایش کلسترول مفید موثر است.
Video00:58

خواص انبه

انبه رسيده از نظر طب قديم ايران گرم و خشك و نارس آن سرد و خشك است . انبه نارس توليد كننده بلغم و سودا در بدن مي باشد . 1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است . 2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است . 3)رنگ صورت را درخشان مي كند . 4)دهان را خوشبو مي كند . 5)ادرار آور است . 6)يبوست را برطرف مي كند . 7)انبه داراي مقدر زيادي اسيد گاليك است . بنبراين سيستم هضم را ضد عفوني و تميز مي كند . 8)انبه تميز كننده خون مي باشد . 9)خوردن انبه بوي بد بدن را از بين مي برد . 10)انبه حرارت بدن را كاهش مي دهد و تب را پائين مي آرود . 11)براي رفع اسهال مفيد است . 12)خوردن انبه ، سردرد ، تنگي نفس و سرفه را از بين مي برد . 13)براي درمان بواسير مفيد است . 14)عطش را برطرف مي كند. 15)انبه چون گرم است براي گرم مزاجان مناسب نيست و اين اشخاص بايد آنرا با سكنجبين بخورند .
Video01:08

خواص هلو

کاهش کلسترول و رفع دردهای شکمی برخی از خواص درمانی این میوه درشت، آبدار و شیرین هستند. هلو میوه‌ای درختی است که ارتفاع درخت آن به 5/3- 2 متر است و مانند بعضی از گیاهان، ‌قبل از بیرون آمدن برگ،‌ گل می‌دهد. برگ‌های این گیاه باریک و بلند بوده و گل‌های آن درشت و صورتی رنگ است و میوه آن درشت، آبدار و شیرین می‌باشد و هسته آن درشت و سخت است. دوران شکوفه‌دهی این گیاه در فصل بهار است. خواص درمانی: • در درمان بیماری‌های حاد عفونی و نیز بیماری‌های کلیوی و ناشی از کم خونی مفید است. • در کاهش کلسترول خون نقش بسزایی دارد. • برای درمان بیماری‌های قلبی عروقی مفید است. • در رفع دردهای شکمی موثر است. • برای درمان دردهای روماتیسمی کاربرد دارد. • با تحریک ماده مترشحه معده، عمل هضم را راحت‌تر می‌کند. • در درمان سرفه‌های شدید موثر است. • برای تخفیف خستگی‌های مفرط و نیز حالات افسردگی مفید است. • این میوه با داشتن قند و کربوهیدرات، انرژی از دست رفته را احیا می‌کند و خاصیت انرژی زا دارد. • به خاطر داشتن مقدار بالای فسفر، محافظ سیستم عصبی است و برای درمان افرادی که دچار اختلالات عصبی هستند کاربرد دارد. • محافظ طبیعی سیستم ایمنی بدن است. • خوردن هلو به جای صبحانه، عملکرد روده و کبد را منظم می‌کند و خاصیت قلیایی بودن خون را حفظ می‌کند. • اگر آب هلو را به صورت لوسیون روی پوست بمالید باعث شفافیت و بازسازی پوست می‌شود. • در پوست هلو موادی وجود دارد که لایه‌های چربی بدن را از بین می‌برد، از این رو برای رفع چاقی موثر است.
Video02:58

خواص شاهی

شاهی، یکی از قدیمی ترین گیاهانی است که انسان مصرف می کند. این گیاه کنار رودها و جویبارها با جریان آب، رشد می کند. شاهی منبع عالی ویتامین های E،C، B۶،B۲،B۱ ، منگنز و کاروتن است. علاوه بر آن کلسیم، فیبر، آهن ومس نیز دارد. شاهی بیش از ۴۰خاصیت دارد که در این مطلب به نقل از «ehow» به برخی از آن ها اشاره می کنیم. مولکول های ضد سرطانی را در عرض یک ساعت در خون افزایش می دهد. تقویت کننده مغز و سیستم عصبی است. تصفیه کننده خون و تقویت کننده بدن است. به هضم غذاهای سنگین کمک می کند. سولفور شاهی، به جذب پروتئین و ساخت سلولی کمک می کند. پتاسیم شاهی برای کاهش وزن مفید است. مخلوطی از آب شاهی و سرکه خستگی و خواب آلودگی را رفع می کند. برای درمان حساسیت و عطسه استفاده می شود. ضماد آن برای رفع ورم و پیچ خوردگی پا به کار برده می شود. تقویت کننده سیستم دفاعی بدن است. منبع عالی کلسیم است که باعث تقویت استخوان و دندان می شود. لوتئین موجود در این گیاه، از بیماری قلبی و آسیب رسیدن به سرخرگ ها پیشگیری می کند. برای تعدیل فشار خون و میزان کلسترول مفید است. از آن جا که سرشار از ید است، تقویت کننده غده تیروئید محسوب می شود. در حفظ سلامت ذهنی موثر است. باعث شادابی و تمیزی پوست می شود. بتاکاروتن و ویتامین A آن ۴برابر گوجه فرنگی و کلم بروکلی است و نسبت به پرتقال ویتامین C بیشتری دارد. کلسیم موجود در آن بیشتر از شیر پرچرب است و آهن موجود در آن از اسفناج نیز بیشتر است. به علت خاصیت مدر، مصرف طولانی مدت این گیاه ممکن است باعث ایجاد ناراحتی مثانه شود.
Video02:31

خواص بلوبری

خواص اعجاب انگیز بلوبری امروز میخوايم راجع به یه نوع میوه صحبت کنيم که کمتر فرد ایرانی آن را می شناسد،ولی خوب خواص اعجاب انگیزش اینقدر زیاد هست که شناخت آن لازم و ضروري است. شاید روزی کشت و برداشت اون هم توی ایران رواج پیدا کنه و از همه مهمتر نام فارسی بهش اختصاص داده بشه. اسم لاتین این میوه بلوبری است. قبلا راجع به تاثیر این میوه در صاف شدن شکم صحبت کردیم، این مرتبه کمی دسته بندی شده تر بررسی می کنیم. بلوبری نوعی گیاه گلدار با میوه ای توت مانند به رنگ ابی تیره یا بنفش است. این میوه بومی شمال امریکا می باشد. همان طور که در تصویر می بینید گل های این گیاه به صورت توپی، سفید رنگ و صورتی رنگ پریده یا قرمزمی باشد. طعم میوه های این گیاه شیرین می باشد.بوته های آن می تواند میوه از ماه می تا ماه ژوئن (به مدت یک ماه )می باشد که البته مدت میوه داری این گیاه را می توان تغییر داد. واین تحت تاثیر شرایط محلی گیاه مثل ارتفاع و پهنای جغرافیایی می باشد. این میوه یکی از خوشمزه ترین میوه های تابستانی می باشد. این میوه به ظاهر کوچک نقش موثری در نرم کردن پوست های خشک، ارتقا عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان دارد. جوان کننده پوست آنتی اکسیدان های موجود در این میوه باعث نرمی پوست می شود. ترکیب آن با آب لیمو و شکر منجر به روشن تر شدن و پوست اندازی می شود. کمک به مثانه این میوه مثل کران بری حاوی ترکیباتی است که مانع از چسبیدن باکتری ها به دیواره مثانه می شود. بنابر این امکان عفونت مثانه کاهش می یابد. پیشگیری از سرطان انتوسیانین های بلوبری – که به آن رنگ مات آبی می دهد- به رادیکال های آزاد (عامل سرطان)حمله کرده و مانع ازرشد سلولهای سرطانی می شود. خوردن تنها نیم فنجان از این میوه در روز این نقش را به خوبی برآورده می کند. غذای مغز محققان می گویند که این میوه مانع از مشکلات مغزی نظیر از دست دادن حافظه می شود. و این به خاطر آنتی اکسیدان ها و فلاونوئیدهای موجود در این میوه است.
Video02:43

خواص سرخالو

سرخالو (Lychll) میوه ای است که پوست آن سرخ و چرم مانند و تیغ تیغی و شبیه توت فرنگی است. قسمت خوراکی آن سفید، شفاف، سفت و آبدار است. این میوه استوایی به وفور در جنوب چین، جنوب تایوان، شمال ویتنام، اندونزی، فیلیپین و هند کشت می شود. لازم به ذکر است این میوه تا جایی که ما اطلاع داریم در ایران وجود ندارد و قصد ما از بیان خاصیت این میوه، آشنایی بیشتر خوانندگان با خواص میوه های مختلف است که طی سفرهای خود ممکن است اسم آن را بشنوند و همچنین انگیزه ای باشد برای واردکنندگان تا در کنار وارد کردن انواع و اقسام لوازم لوکس و تزئینی، توجهی هم به محصولات گیاهی و زیست محیطی سایر نقاط دنیا داشته باشند. ▪ این میوه در افزایش انرژی بدن کمک می کند. ▪ حال عمومی فرد را بهبود می بخشد. ▪ سرخالو غنی از ویتامین c است و نسبت به پرتقال ۴۰ درصد ویتامین c بیشتری دارد. ▪ میزان بتاکاروتن در این میوه نسبت به آن چه که در هویج وجود دارد، بیشتر است. ▪ این میوه خاصیت ادرارآور دارد و برای سیستم گوارشی نیز مفید است. ▪ اسیدهای چرب اشباع نشده موجود در آن در جذب بتاکاروتن کمک می کند. ▪ این میوه از لخته شدن خون و از آسیب های شدید سلول ها پیش گیری می کند و در بیماران قلبی احتمال سکته را ۵۰ درصد کاهش می دهد. ▪ سرخالو منبع خوب کربوهیدرات و فیبر است. ▪ دانشمندان معتقدند این میوه یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدان است. ▪ چینی ها از خواص این میوه برای بهبود بیماری خونی کمک می گیرند. ▪ این میوه درد را تسکین می دهد. ▪ فلاوانوئید موجود در آن، مانع رشد سلول های سرطانی به خصوص سرطان سینه می شود. ▪ از آن جایی که این میوه سرشار از ویتامین c است، برای سرماخوردگی، تب و گلودرد مفید می باشد.
Video03:14

خواص آووکادو

پژوهشگران و متخصصان تغذیه در سراسر دنیا، خواص و مزایای بسیار زیادی را برای آووکادو ذکر کرده‌اند که ما در اینجا 6 مورد از مهم‌ترین آنها را برایتان توضیح می‌دهیم: 1 تحقیقات نشان داده‌اند که مصرف منظم آووکادو می‌تواند تا حد قابل ملاحظه‌ای خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. 2 پژوهشگران می‌گویند که ترکیبات موجود در آووکادو می‌تواند سلول‌های پیش‌سرطانی و سرطانی که عامل ابتلا به سرطان دهان هستند را از بین ببرند. 3 آووکادو هم مانند روغن زیتون سرشار از اسید اولئیک است. این ماده یکی از بزرگ‌ترین عوامل پیشگیری از ابتلا به سرطان پستان محسوب می‌شود. 4 آووکادو حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی است که می‌توانند خطر ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش دهند و از پیری زودرس پوست جلوگیری کنند. 5 اضافه کردن آووکادو به سالاد باعث می‌شود که مواد مغذی موجود در سبزیجات سالاد 5 برابر سریع‌تر و بیشتر جذب بدن شما شود. 6 سطح بالای فولات موجود در این میوه می‌تواند خطر سکته قلبی را در افراد مستعد کاهش دهد.
Video00:59

خواص نارگیل

میوه نارگیل با نام علمی (Cocos nucifera) با پوست سخت و قهوه ای رنگ، ابتدا در جنوب آسیا کشت می ‌شد و در حال حاضر به صورت درخت نارگیل در تمام مناطق استوایی وجود دارد.مردم اقیانوس آرام از تمام قسمت‌ های این درخت استفاده کرده و آن را به عنوان یک غذای اصلی مصرف می ‌کنند. ضرب المثلی درباره ی نارگیل بین مردم اقیانوس آرام معروف است که می گوید هر کس که درخت نارگیل می کارد، برای خودش و بچه هایش، لباس، ظرف، نوشابه، غذا و خانه درست می کند. خواص نارگیل نارگیل یکی از غنی‌ترین منابع خوراکی برای الکترولیت‌ها، کلر، پتاسیم و منیزیم است که البته مقداری هم شکر، سدیم و پروتئین دارد. محتوای بالای پتاسیم این میوه آن را به یکی از محافظان قلب و فشارخون تبدیل کرده است. آب نارگیل همچنین حاوی فیبرمحلول، منگنز، کلسیم، ریبوفلاوین و ویتامین C است . قسمت‏های قابل استفاده میوه نارگیل: ریشه، گل آذین و دانه (پوسته، آب و روغن هسته) قابل استفاده می ‏باشند.این نشان می دهد که تمام قسمت های این درخت، مفید و قابل استفاده هستند. آب نارگیل برخلاف سایر میوه‌ها که آب آن‌ها از فشرده شدن آن‌ها به دست می‌آید، آب نارگیل مایعی غلیظ در وسط میوه‌ی آن است که بیش‌ترین حد آن در نارگیل نرسیده و سبز وجود دارد. این آب میوه امروزه از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است نه تنها به خاطر طعم و مزه منحصربه‌فرد آن بلکه به دلیل ترکیبات مغذی و فواید بی‌مثل و مانند آن برای سلامتی فواید قسمت های مختلف درخت نارگیل: ریشه‏: قابض، ادرارآور(مدر) و کرم کُش. شیره گل: شیرین و مطبوع، تب‏بُر، مقوی باء(تقویت کننده ی نیروی جنسی)، نشاط آور، مدر و سمّی. پوسته: مدر (ادرارآور) و برطرف کننده‏ ی بوی بد مغز: شیرین، خنک کننده، روغنی، اشتهاآور، مقوی باء، ملین(ضد یبوست) و نیروبخش روغن: شیرین، ضد عفونی کننده، دافع حشرات، هضم کننده، مقوی باء، اشتهاآور و تقویت کننده موی سر اثرات درمانی نارگیل: اسهال : آب نارگیل یک غذای ایده‏آل برای جایگزین کردن مایعات از دست رفته در اسهال می‏ باشد. سنگ‏های ادراری (مانند سنگ مثانه):برای درمان سنگ‏های ادراری، گل ‏های نارگیل را خشک کرده و پودر کنید و سپس آن را با ماست بخورید. سردرد: آب نارگیل سردردی را که در اثر تماس زیاد با نور خورشید بروز می کند، تسکین می ‏دهد. کرم‏ها : جوشاندن ریشه نارگیل با مقدار کمی از انقوزه برای پاک سازی و رهایی از کرم ‏های روده بسیار نافع است. زخم و جراحت : روغن کهنه نارگیل، تسکین دهنده سریع زخم ‏ها می ‏باشد. استفراغ : اضافه کردن شکر، عسل و پودر فلفل به آب نارگیل یک ترکیب مطلوب برای پیشگیری از استفراغ می‏ باشد. زخم‏های دهانی: غرغره کردن شیره ی حاصل از نارگیل چرخ و رنده شده برای تسکین و معالجه‏ ی زخم‏های دهان مفید است. خارش: در خارش‏های معمول، شیر نارگیل برای کاهش التهابات سودمند و کاربردی است. جای زخم (اسکار):پوست درخت‏ انجیر مقدس هندی و انجیر معابد را در شیرنارگیل به صورت خمیر در آورده و در سرتاسر زخم‏ ها بمالید. این کار به تسکین و ترمیم پوست به دلیل خاصیت‏ قابض و مغذی بودن این ترکیب، کمک می‏ کند. اگزما : چند عدد سیر را در روغن نارگیل بیندازید و روی شعله گاز قرار دهید تا رنگ آن تیره شود. سپس این سیرها را در روغن نارگیل له کنید. بعد، آن را از صافی رد نمایید. این مخلوط یک ترکیب موثر برای رفع التهابات ناشی از اگزما است. رشد موها: شستشوی موها با شیره نارگیل یک عمل بسیار موثر برای تغذیه قسمت ‏های انتهایی ریشه‏ ی موها است. این کار در بین هندی‏ ها که موهایی بسیار جذاب دارند، شایع است. خواص نارگیل فواید آب نارگیل 1) پاکسازی معده، بهبود درد معده 2) کاهش فشارخون 3) آب نارگیل مناسب برای سلامت ، شادابی پوست و درمان جوش و آکنه 4) تسهیل هضم و جذب : به دلیل فیبر بالا برای پیشگیری و درمان یبوست و مشکلات گوارشی بسیار مناسب است. 5) آب نارگیل در طول بارداری : آب نارگیل یکی از بهترین توصیه‌ها در دوران بارداری و برای خلاصی از یبوست دوران بارداری، سوزش سردل و سوءهاضمه است. همچنین اسید لوریک موجود در آب نارگیل تأثیرات ضدقارچی، ضدباکتریایی و ضدویروسی قابل‌توجهی دارد و این ویژگی‌ها آن را به یک تقویت‌کننده سیستم ایمنی تبدیل کرده است. 6) تاثیر قدرتمند در سلامت بیماری کلیوی : محتوای بالای مواد معدنی، پتاسیم و منیزیم آن را به یک ترکیب درمانی مهم برای مبتلایان به سنگ کلیه تبدیل کرده است. خواص نارگیل خواص داروئی روغن گوشت نارگیل روغن نارگیل از تقطیر گوشت سفید نارگیل بدست می آید. 1-برای معالجه بیماریهای پوستی بکار می رود. 2-حافظه و هو ش را تقویت می کند. 3-درد مثانه را رفع می کند. 4-کرم کدو و کرمهای دیگر روده را دفع می کند. 5-در درمان کمر درد موثر است. 6-معالج بواسیر است. 7-محرک نیروی جنسی است. چند نکته مهم: * شیره ی نارگیل با شیر نارگیل متفاوت است. شیره ی نارگیل همان مایع آبکی درون نارگیل است، اما شیرنارگیل از جوشاندن مخلوط مساوی آب و گوشت نارگیل خرد شده حاصل می شود، به طوری که وقتی به حالت کف آلود درآمد آن را از شعله بر می دارند و سپس صاف می کنند. * نارگیل هنگامی که نارس است مقدار بیشتری شیره دارد، ولی به تدریج که میوه می‌ رسد مقدار شیره آن کمتر می شود. پس برای اطمینان از تازه بودن نارگیلی که می خرید، آن را تکان دهید تا صدای شیره ی آن را بشنوید. دقت کنید که نارگیل سنگین تر، تازه تر است. * این میوه به دلیل گرم بودن ممکن است در گرم مزاجان مشکلاتی ایجاد کند. لذا این گونه افراد باید آن را با میوه‌های ترش، لیمو و یا هندوانه بخورند. * با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند. * با این که روغن نارگیل یک روغن گیاهی است، اما دارای مقدار زیادی چربی اشباع می باشد. به همین دلیل افراد دچار چربی خون بالا و بیماران قلبی نباید از روغن نارگیل استفاده نمایند. *برای خرید نارگیل همیشه میوه ای را انتخاب کنید که سنگین باشد ضمنا آنرا تکان دهید که صدای شیر داخل آنرا بشنوید زیرا نارگیل اگر بدون شیر باشد حتما کهنه است و یا اینکه شیرش بیرون آمده و هوا کشیده و خراب شده است . مضرات : نارگیل دیر هضم است و در بدن خلط تولید می کند بنابراین بهتر است با شکر خورده شود چون نارگیل گرم است ممکن است در گرم مزاجان اشکالاتی تولید کند از این نظر اینگونه افراد باید آنرا با میوه های ترش ، لیمو و یا هندوانه بخورند . خوردن آن برای سردمزاجان و سالمندان بسیار مفید است و اشکالی تولید نمی کند . ماسک نارگیل گرد نارگیل را در شیر حل کنید و خوب به هم بزنید تا خمیرى شکل شود سپس آن را روى صورت مالیده و بگذارید تا خشک شود. بعد با آب ولرم بشویید. آب خیار را با خامه مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت محلول را روى صورت بگذارید، این ماسک خاصیت آب‌رسانى دارد.
Video03:42

خواص فلفل تند

فواید فلفل تند برای سلامتی فلفل تند انواع مختلفی دارد که در اینجا منظور همان فلفل قرمز تند است. این فلفل طبیعت گرمی دارد که به دلیل وجود سطح بالای کاپسیسین در آن است. بیشتر فواید فلفل به دلیل وجود همین ماده است و عامل اصلی ایجاد گرما بعد از خوردن فلفل قرمز نیز هست. فلفل قرمز از دیر باز به عنوان دارو در مناطق مختلف آسیا بکاربرده می‌شده است. ضد خونریزی یکی از مهمترین خواص فلفل خاصیت ضدخونریزی آن است. در بعضی از نقاط دنیا در موارد اوژانسی برای بند آوردن خونریزی از آن استفاده می‌شود. مفید برای قلب و عروق ماده‌ای بسیار مفید برای قلب و عروق است. هرچند که ضدخونریزی است اما بطور شگفت‌انگیزی سبب بهبود جریان خون و فشار خون می‌شود. فعالیت قلب را افزایش می‌دهد و به آن قدرت و انرژی می‌بخشد. توانایی کنترل درد خاصیت شگفت‌آور دیگر فلفل، توانایی کنترل درد در بدن است. در واقع فلفل، گردش خون را بهبود می‌بخشد و در نتیجه مواد لازم برای بهبود را به هر نوع جراحت و زخم می‌رساند. به همین ترتیب اثر ضدالتهاب نیز دارد. کمک به دستگاه هاضمه به معده کمک می‌کند که فرایند هضم غذا را بهتر انجام دهد و میزان رفلکس اسید معده را کاهش می‌دهد. موثر در کاهش وزن آمار جدید انجمن قلب آمریکا نشان می‌دهد که نزدیک به 150 میلیون بزرگسال و یک سوم کودکان در آمریکا اضافه وزن یا چاقی بیمارگونه دارند. درحالی‌که رژیم غذایی ساده و تمرینات ورزشی معمولی برای تغییر این وضعیت مفید است، تحقیقات نشان داده است که استفاده از فلفل قرمز در رژیم غذایی نیز در کاهش وزن بسیار مفید و مؤثر است. در بسیاری از مناطق فقیر دنیا، فلفل قرمز به وفور در آشپزی سنتی استفاده می‌شود، چون سبب تحرک بیشتر می‌شود. این وقتی بسیار ارزشمند است که غذای زیادی برای خوردن در دسترس نباشد. همچنین برای کنترل اشتها به منظور کم کردن وزن بسیار مفید است، چون یکی از دلایل چاقی زیاد خوردن است. فلفل گرمازاست، یعنی دمای بدن را کمی بالا می‌برد، و همین کافی است که مقدار زیادی کالری بسوزد. این حالت حتی هنگامی که در حال استراحت هستید نیز روی می‌دهد. این خبر خوبی برای افراد چاق علاقه‌مند به غذاهای تند است. پیشگیری از سرطان تحقیقات بیشماری نشان داده‌اند که کاپسیسین موجود در فلفل از رشد تومورهای سرطانی جلوگیری می‌کند و حتی سبب از بین رفتن سلول‌های بدخیم می‌شود. اثر این ماده در از بین بردن تومورهای پروستات و بیضه و سرطان‌های مرتبط با اختلال هورمونی مشاهده شده است. چگونگی استفاده از فلفل اغلب به شکل خام یا پخته خورده می‌شود. همچنین به شکل پودر به عنوان ادویه در غذا استفاده می‌شود. ممکن است مکمل تنتوری آن نیز در داروخانه‌ها یافت شود.
Video02:29

خواص گندم

1. طبع آن كمی گرم، خشك و معتدل است، گندم تازه خشك نشده گرم و تر است. 2. برای درمان تحریكات جلدی، التهاب و ورم پوست، آرد گندم را بر پوست بمالید. 3. مصرف نشاسته به صورت ماقوت برای كسانی كه معده ضعیف دارند مفید است و به دستگاه هضم و روده كمك می‎كند (مصرف نشاسته گندم). 4. كسانی كه اسهال گرفته اند در تابستان از پالوده نشاسته گندم استفاده كنند. 5. برای رفع زكام‎های سخت وسرفه از جوشانده سبوس گندم استفاده كنید، 20 گرم در یك لیتر آب را جوشانده صاف كرده با عسل مخلوط كنید میل شود. 6. برای رفع یبوست باز هم از جوشانده سبوس گندم استفاده كنید. 7. برای تسكین دردهای روماتیسم و مفاصل سبوس گندم را داخل یك كیسه ریخته گرم نموده در محل درد بگذارید. 8. گندم چاق كننده و اشتهاآور است. 9. دانه گندم برای افرادی كه مبتلا به انسداد عروق هستند مضر است. 10. برای روشن شدن پوست صورت گندم را سوخته آسیاب نموده با روغن كنجد مخلوط كرده به صورت بمالند. 11. برای رفع سرفه و خونروی از سینه و درد سینه آرد گندم را با شكر و بادام به صورت حریره درست كنند و میل كنند. 12. سبوس گندم تا حدودی از سرطان روده بزرگ جلوگیری می‎كند. 13. چند نكته در رابطه با سبوس گندم در رابطه با مصرف آن برای كسانی كه یبوست‎های مزمن دارند لازم به تذكر است. الف) سعی شود از مقدار كم شروع شود تا به مقدار زیاد برسد. ب) سبوس را در غذاهای روزانه خود مخلوط كرده میل شود. ج) برای یبوست مزمن نباید بیش از 3 قاشق سوپ‎خوری بزرگ خورده شود چون مصرف زیاد آن ممكن است ایجاد اسهال كند. د) كسانی كه مبتلا به اختلالات روده‎ای هستند قبل از مصرف با پزشك خود مشورت كنند. ه) كسانی كه زیاد سبوس گندم مصرف كنند ممكن است دچار كمبود كلسیم شوند. 14. جوانه گندم برای رشد مو و جلوگیری از سفیدی آن بسیار مفید است بدین صورت كه هر روز صبح یك قاشق غذاخوری از جوانه گندم همراه چند عدد توت خشك و خرما میل شود. 15. خوردن جوانه گندم باعث از بین رفتن خشكی پوست می‎شود. 16. كسانی كه ضعف اعصاب و سستی عضلات دارند می‎توانند از جوانه گندم استفاده كنند. 17. هیچ گاه جوانه گندم را با عسل نخورید. 18. برای درمان جوش صورت پودر جوانه گندم را با عرق كاسنی مخلوط كرده با گلاب هم می‎توان مخلوط كرد. 19. برای نرمی پوست پودر جوانه گدم را با شیر مخلوط نموده روی پوست بگذارید. 20. برای چاق شدن آرد گندم را بو داده با شكر و روغن مخلوط نموده مخصوصاً روغن كنجد (حلوا) میل كنند فراموش نشود كمی هل وگلاب به آن بیفزاییم. 21. برای درمان جرب سبوس گندم را در سركه پخته به صورت ضماد بگذارید. 22. برای زیباشدن چهره آرد گندم، نشاسته، عرق برگ چنار را به صورت ضماد روی پوست صورت بگذارید. 23. بخور كاه گندم برای درمان سینوزیت مفید است. 24. یك تمیز كننده خوب برای پوست: پودر جوانه گندم را با شیر مخلوط كرده پوست را با آن تمیز نمایید. 25. خوردن جوانه گندم باعث طول عمر می‎شود. 26. كودكانی كه بدخلق هستند به آن‎ها جوانه گندم بدهید. 27. سبوس گندم از سرطان سینه جلوگیری می‎كند. 28. كسانی كه فشارخون دارند جوانه گندم كم بخورند.
Video00:51

خواص آناناس

اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه مي‌كنند كه بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني آناناس مصرف كنند.اين در حالي است كه تاثير آناناس در مورد افزايش كارايي سيستم ايمني بدن از ديرباز شناخته شده بود و پزشكان همواره توصيه مي‌كنند كه بيماران پس از عمل‌هاي جراحي يا دچار شدن به بيماري‌هاي عفوني آناناس مصرف كنند. خواص‌خوراکي‌ها- در حالي كه روز به روز تعداد ميوه‌هايي كه خاصيت ضد سرطاني دارند، افزايش مي‌يابد، دانشمندان آناناس را نيز جزء ميوه‌هاي ضد سرطان طبقه‌بندي كرده‌اند.
Video04:27

خواص شاه بلوط

ميوه شاه بلوط داراي مقادير زيادي انرژي است. به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از آبزرور، ميوه شاه بلوط داراي 180 كيلوكالري انرژي درهر صد گرم است كه داراي خواص تغذيه‌اي است.بنابراين گزارش؛ ميزان چربي اين ماده در حدود 38 گرم در هر 100 گرم تخمين زده شده است. درحاليكه فيبر موجود در آن ضعيف است در حدود 5 گرم درهر 100 گرم همچنين اين ميوه داراي ويتامين هاي E ، ‍‍B ،C نيز است. محققان علم تغذيه مصرف آن را در پوره ها و سوپ براي كودكان درحال رشد توصيه مي كنند. درختی است جنگلی که بیشتر در مناطق کوهستانی و همچنین نقاط گرمسیری می روید از برگ و پوست آن استفاده می کنند از پیوند زدن با بلوط معمولی شاه بلوط به دست می آید که از لحاظ ظاهری فرق با بلوط های معمولی ندارد این درخت خیلی زود مورد حمله کرم ها قرار می گیرد و میوه آن شبیه بادام است و در بعضی مناطق از آرد آن نان درست می کنند. خواص درمانی: برای درمان بواسیر و واریس بسیار مفید است زیرا دارای تانن است اگر میوه بلوط را ساییده و به صورت پودر در آورید و با مقداری کمی آب مخلوط کنید برای درمان اسهال مفید است و در درمان انواع ناراحتی ها مثل انژین و ورم لوزه احتقان پروستات و گرفتگی صدا موثر است هسته ان برای درمان بواسیر و واریس مفید می باشد بلوط بسیار مقوی و نیرو بخش است. بلوط هندی یا شاه بلوط در طب استفاده های زیادی دارد شاه بلوط هندی برای درمان سیاتیک و دردهای سیاتیکی موثر و تسکین دهنده است پماد آن در بیماری های پوستی و ضد سرما زدگی بکار میرود بلوط خیلی زود کرم می زند وبرای جلوگیری از این عارضه می توانید آن را در آب نمک بگذارید.
Video03:53

خواص ریحان

گیاه ریحان به علت داشتن ویتامین هاى A و C آنتى اكسیدانت است و به همین دلیل از آسیب سلولى پیشگیرى مى كند. ریحان داراى خواص آرام بخش، مقوى قلب، ضد عفونى كننده دهان و دستگاه گوارش و شیرافزا است. جوشانده غلیظ ریحان و مزمزه و جویدن آن براى مبتلایان به آفت مفید است. همچنین بوییدن آن و جویدن برگهاى تازه آن باعث تسكین درد مى شود. شیره برگ هاى ریحان براى معالجه كلیه حالات عصبى مخصوصاً زنانى كه به بیمارى روحى، بى خوابى شدید، بیهوشى و خفقان قلب مبتلا هستند به كار مى رود. عصاره ریحان همراه با شیر براى سرماخوردگى و ناراحتى هاى ریوى و سرفه مفید است. ریحان به علت داشتن سبزینه و چند نوع اسانس، بوى پیاز و سیر را در دهان از بین مى برد. مطالعات انجام گرفته بر روى حیوانات نشان مى دهد كه ریحان، سیستم ایمنى بدن را با افزایش پادتن تا دو درصد بالا مى برد. این گیاه خنك كننده است و جهت درمان درد رماتیسم و پوست هاى حساس به كار مى رود. ریحان یكى ازشفابخش ترین گیاهانى است كه شامل تركیبات ضد سرطانى است. همچنین آب ریحان جهت مارگزیدگى، تقویت عمومى بدن، سرماخوردگى و مشكلات پوستى و گوش درد توصیه شده است .چون ریحان بسیار معطر است بنابراین برای معطر ساختن غذاها از آن استفاده می شود ریحان از لحاظ قدیم ایران كمی گرم و خشك است . 1 )دم كرده برگ ریحان اثر ضد تشنج درد مقوی و مدر است . 2)دم كرده برگ ریحان معالج سردردهای میگرن و عصبی است . 3)خوردن ریحان دستگاه هاضمه راتقویت می كند . 4)نوشیدن یك فنجان دم كرده ریحان نفخ و گاز معده را از بین میبرد . 5)برگ ریحان درمان كننده ناراحتی های حاصل از نیش حشرات است كافی است كه محل گزش حشرات را با برگ ریحان ماساژ دهید خارش و درد را برطرف می كند. 6)جویدن برگ ریحان برای زخم های دهان مفید است . 7)جوشانده ریحان تب بر است . 8)دم كرده تخم ریحان مسكن است . 9)اگر تخم ریحان را بكوبید و با صمغ عربی مخلوط كنید داروی خوبی برای درمان اسهال است . 10)تخم ریحان برای رفع دل درد مفید است . 11)برگ ریحان اثر زیا كننده شیر داردو مادران شیر ده حتما باید از این گیاه استفاده كنند . 12)دم كرده دانه ریحان برای درمان ورم كلیه و ترشحات زنانه بكار می رود . 13)دم كرده برگ ریحان درمان كننده سرگیجه است . 14)برگ ریحان را همراه غذا بخورید در هضم غذا موثر است . 15)اگر گلدان ریحان را جلوی پنجره بگذارید حشرات و مگس را فراری می دهد و آنها وارد خانه نخواهند شد . ریحان گیاهى نفخ شكن و با خواص دارویى بسیار معروف است كه چنانچه روزانه پس از غذاى سنگین یك فنجان دم كرده ریحان میل شود، غم و افسردگى و اندوه از فرد دور مى شود. نظر بزرگان در مورد ریحان در حدیث است كه امام صادق(ع) فرمود ، ریحان سبزى پیامبران است و بدانید كه هشت خاصیت در آن وجود دارد: غذا را گوارا مى كند. منفذها را باز مى كند. دهان و باد گلو را خوشبو مى سازد. اشتها را به غذا افزایش مى دهد. مرض را از بین مى برد. شخص را از بیمارى جذام ایمن مى گرداند. وقتى ریحان در شكم آدمى قرار گیرد، همه امراض را ریشه كن مى سازد. در حدیث دیگر امام كاظم(ع) فرمود: ریحان مرض سل را از بین مى برد.
Video02:40

خواص میوه ها - نارنگی

خواص نارنگی - از بین برنده چسبندگی خون - ضد بی خوابی - دارای کلسیم و منیزیم - سرشار از ویتامین C - مفرح قلب - مسکن اعصاب و ادرار آور
Video02:37

خواص میوه گل ساعتی

میوه گل ساعتی که معروف به Passion Fruit است، میوه ای بیضی شکل با دانه های متعدد قابل خوردن می باشد پوست این میوه در صورت رسیدن ظاهر خشک و چروکیده پیدا می کند. میوه گل ساعتی که بومی جنوب آمریکا ست دارای خواص متعددی است که در این مطلب برای شما ذکر می کنیم. ▪ مصرف این گیاه قبل از خواب باعث ایجاد آرامش می شود. ▪ این میوه رشد سلول های سرطانی را کاهش می دهد. ▪ فلاووانوئید موجود در این میوه عملکرد محافظتی برای قلب دارد. ▪ این میوه، منبع خوب آنتی اکسیدان است. ▪ دانه های آن، منبع مهم فیبر به شمار می رود. ▪ این گیاه در کاهش میزان کلسترول موثر است. ▪ این میوه منبع خوب ویتامین های CوA و پتاسیم است. ▪ میوه آن برای سلامت جسمی و کاهش وزن مفید است. ▪ گل میوه ساعتی که محرک سیستم گوارشی است در درمان بیماری های گوارشی موثر است. ▪ ویتامین A موجود در آن به بدن کمک می کند تا رادیکال های آزاد که به پوست و بافت آسیب می رساند را از بین ببرد، علاوه بر آن قدرت دید را تقویت می کند. ▪ ویتامین C موجود در آن، به بافت ها کمک می کند و مانع بیماری قلبی و سرطان می شود. ▪ ترکیب موجود در آن، آلرژی و التهاب را کاهش می دهد و در کاهش دادن علائم آسم نیز موثر است.
Video02:40

خواص کدوسبز

خواص کدوسبز : کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه می‌شود،‌ تب را پایین می‌آورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است و ... کدو سرشار از ویتامین A است و علاوه بر آن ویتامین‌های زیادی دارد که برای امراض قلبی مفید است. خوردن 150 گرم کدو در روز، نیاز بدن به فیبر را تامین می‌کند. کدو اثر ملین دارد و باعث رفع یبوست و سوءهاضمه می‌شود،‌ تب را پایین می‌آورد و برای اشخاص گرم مزاج و صفراوی، غذای مناسبی است. کدو خون‌ساز است و از لحاظ شیمیایی بدن را قلیایی می‌کند و دارای کلسیم و فسفر، منیزیم و آهن است، علاوه بر این خواص، از پیری پوست جلوگیری کرده و سرشار از آنتی‌اکسیدان است. کدو ادرار‌آور است، سینه را نرم و سرفه را آسان کرده و برای درمان قولنج مفید است. کدو مغز را فعال و حافظه را تقویت می‌کند و باعث تجدید قوای جسمی و روحی می‌شود. به دنبال خوردن کدو خوابی راحت خواهید داشت، زیرا برای درمان کم‌خوابی مفید است. کدو چون به آسانی پخته می‌شود، برای معده‌های ضعیف، غذایی مفید است. کدو برای بچه‌ها و کسانی که دچار بیماری‌های عفونی شده‌اند و دوره نقاهت را می‌گذرانند، مفید است. همچنین کدو در پیشگیری از سرطان ریه بسیار مفید و برطرف‌کننده ورم پروستات در افراد بالاتر از 40 سال است.
Video02:32

خواص کلم بروکلی

خواص کلم بروکلی : مواد مغذی و سایر موادی را که در بروکلی وجود دارند و اثرات زیادی در پیشگیری از بیماری ها دارند، به ترتیب زیر برای شما بیان می کنم : 1- بروکلی دارای ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری کاهش می دهد. در نتیجه از ابتلا به سرطان به خصوص سرطان سینه ، معده ، روده بزرگ ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند. 2- بروکلی دارای مقادیر زیادی فیبر، کاروتنوئید ، ویتامین A ، ویتامین C و ویتامین K می باشد که باعث پیشگیری از سرطان معده و روده می شوند. 3- بروکلی به دلیل دارا بودن مقادیر بالای ویتامین C ، فیبر و بتاکاروتن ( پیش ساز ویتامین A) یک آنتی اکسیدان قوی محسوب می شود که از اثرات مخرب رادیکال های آزاد در بدن پیشگیری می کند، در نتیجه از بروز بیماری هایی مثل انواع سرطان ، آلزایمر ( فراموشی دوران پیری )، بیماری های قلبی ، آرتریت ( التهاب مفاصل ) پیشگیری کرده و فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد. 4- مقدار بالای فیبر غذایی موجود در بروکلی برای افراد دیابتی بسیار مفید است و افراد دیابتی برای کنترل بیماری خود بایستی این سبزی با ارزش را در وعده های غذایی خود قرار دهند. 5- کلسیم موجود در بروکلی ، به همان میزان کلسیم موجود در شیر است، در نتیجه مصرف آن برای افرادی که دچار پوکی استخوان یا کمبود کلسیم هستند، بسیار مفید است. ولی چون شیر علاوه بر کلسیم ، دارای ویتامین D نیز می باشد ، به عنوان منبع بهتری برای پوکی استخوان مطرح می شود زیرا ویتامین D به جذب کلسیم در بدن کمک می کند.
Video04:09

خواص زردآلو

زردآلو ملین است و دارای مغزی شیرین ومقوی است - تقویت بینایی چشم و جلوگیری از بیماریهای قلبی بسیار موثر است - باعث حفظ قند خون و کاهش کلسترول خون - تنظیم فشار خون - تقویت بدن - تصویه خون - برای کم خونی موثر و التهاب مفاصل را بر طرف میکند.
Video03:27

خواص عدس

عدس یکی از حبوباتی است که طبیعت آن معتدل ولی خشک است و پوست آن گرم و مغزش سرد می باشد. عدس دارای مواد مغذی، الیاف گیاهی، کربوهیدرات پیچیده و اسیدفولیک است. همچنین سرشار از مواد غذایی مفید به ویژه پروتئین و اسیدآمینه های مختلف و غنی می باشد. کم کالری و کم چربی بوده و کلسترول ندارد و در کنار این موارد لازم است متذکر شویم که عدس بسیار ارزان است (البته در مقایسه با مواد مغذی دیگر). همان گونه که یادآور شدیم دارای مقدار زیادی اسیدفولیک است. مطابق توصیه های انجمن سلامتی ایالات متحده، مصرف 400 میکروگرم اسیدفولیک برای خانم هایی که باردار هستند ضروری است و اکثر بانوان این مقدار را مصرف نمی کنند.
Video02:30

خواص بالنگ

خواص بالنگ - بالنگ برای تقویت قلب مفید است بالنگ میوه مرکباتی است و اغلب در آسیا، آمریکای مرکزی و جنوبی و کشورهای مدیترانه کشت می شود.در رفع نفخ معده و هضم غذا موثر است. بالنگ برای تقویت قلب و کبد مفید است. دم کرده پوست خشک شده این میوه برای ترشح صفراوی مفید است و جویدن آن خوشبو کننده دهان است. قراردادن گوشت سفید خشک شده آن در لابه لای لباس ها مانع بید زدن آن ها می شود. مالیدن روغن بالنگ برای رفع بی حسی، فلجی، سیاتیک، امراض عصبی، درد کلیه و مثانه مفید است. جویدن پوست این میوه باعث خوشبو شدن دهان می شود. تخم بالنگ ضد تب است و برای از بین بردن کرم روده ای مفید می باشد. این میوه خنک کننده و آرام بخش است.
Video04:02

خواص آلو

آلو یکی از منابع خوب آنتی اکسیدان‌ها است. این میوه حاوی مقادیر مناسبی از ترکیبات فنلی و بتاکاروتن می‌باشد که با اثر آنتی اکسیدانی خود رادیکال‌های آزاد اکسیژن را خنثی می‌کند. رادیکال‌‌های آزاد اکسیژن اثرات مخربی را نظیر رسوب چربی در رگها و گرفتگی عروق و بروز بیماریهای قلبی عروقی ، تخریب DNA و افزایش شدید احتمال تولید سلول‌های سرطانی در بدن و افزایش احتمال بروز استئوآرتریت ( منشا پیدایش بیماری‌هایی نظیر آرتریت روماتوئید) در بدن اعمال می‌کنند. لذا با توجه به تآثیر آلو در پیشگیری از این بیماری‌ها، مصرف این میوه می‌تواند در سلامت انسان بسیار موثر باشد.
Video04:52

خواص میوه ها - توت فرنگی

خواص میوه توت فرنگی
Video02:30

خواص غوره

غوره از نظر طب قدیم ایران سرد و قابض است .در درمان ورم مخاط دهان و نرمی لثه ها موثر است . آب غوره برای درمان چاقی مفرط مفید است . بیماری اسکوربوت که به دلیل کمبود ویتامین C در بدن به وجود می آید ، با آب غوره درمان می شود . آب غوره چون دارای تارتارات پتاسیم است، برای درمان سیاتیک و رماتیسم حاد بسیار مفید است . در دفع زردی موثر است . خوردن آب غوره بلوغ دختران را جلو می اندازد و قاعده را باز می کند . حرارت و صفرای بدن را دفع می کند و روده ها را ضد عفونی می کند . آبغوره تقویت کننده کبد است . برای برطرف کردن ورم گلو ، آب غوره قرقره کنید . برای دفع کرم روده و تقویت معده باید مدت پنج روز آش آبغوره همراه با زیره سیاه مصرف کنید. البته در این مدت باید از خوردن غذاهای سنگین اجتناب نمائید . آب غوره درمان کننده پا درد و کمردرد می باشد . برای معالجه میتوان به مدت ده روز آش آبغوره مصرف نمود . البته از خوردن غذاهای سنگین در این مدت اجتناب کرد .
Video03:13

خواص شنبلیله

خواص شنبلیله: یکی از دانشمندان با تحقیقات زیادی که روی شنبیلیه انجام درد دریافت که شنبلیله در رفع سل استخوانی اطفال بسیار موثر است . شنبلیله در طی قرون گذشته در ایران برای بسیاری از بیماریها مصرف می شده است . برای این منظور حتی از دانه شنبلیله استفاده شده است و بیماریها سریعا بهبود پیدا می کند .شنبلیله چون دارای مواد فسفره ،‌آهن ،‌ازته و یاستازهای مختلف می باشد تقویت کننده لوزالمعده نیز می باشد و بنابراین دستگاه هاضمه را بکار انداخته و لاغری های مفرط را از بین می برد . شنبلیله بطور کلی شفادهنده بیماریهای روحی و جسمی است وحتی اثرات مفیدی در اشخاص مبتلا به مرض قند و سل ریوی و استخوانی درد . در قدیم شنبلیله برای مداوای بیماری قند بکار می رفته است دانه شنبلیله با این همه خواص مفید دارای بوی ناپسند است بنابراین برای استفاده از آن دانه در شده آنرا با مواد معطر باید مخلوط نمود که بوی بد آن را تا اندازه ای برطرف کنند .
Video02:17

خواص میوه اژدها

از میوه این درخت مربا و شربت هم درست می‌کنند و شربت درست شده از این میوه دراگونیتی نام دارد این میوه در صورت خراب شدن همانند موز و سایر میوه‌های گرمسیری ابتدا لکه‌های قهوه‌ای پیدا کرده و سپس سیاه می‌شود .این میوه که منبع خوب آنتی اکسیدان است از فعالیت رادیکال های آزاد که باعث بروز سرطان و بیماری های دیگری می شود، جلوگیری می کند. میوه اژدها مواد سمی مانند فلزهای سنگین را خنثی می کند. در کاهش میزان کلسترول و فشار خون بالا موثر است. مصرف منظم آن آسم و سرفه را تسکین می بخشد. با مرطوب و نرم کردن پوست، به ظاهر آن بهبود می بخشد. میوه اژدها در تقویت بینایی نقش مهمی دارد. میوه اژدها که منبع غنی کلسیم وفسفر است دندان و استخوان را تقویت می کند. مصرف منظم این میوه به کاهش وزن کمک می کند. میوه اژدها قند خون در دیابت نوع۲ را کاهش می دهد. این گیاه به تقویت حافظه کمک می کند.
Video02:39

خواص کنجد

كنجد خواص درمانی چشمگیری دارد. منبع غنی اسید آمینه كنجد رشد تومورها را متوقف می كند و به رفع مسمومیت كبد و كلیه ها و بهبود سیستم ایمنی بدن كمك می كند.كنجد در درمان بی خوابی موثر بوده، خاصیت ضد ورم مفاصل و رماتیسم و همجنین خاصیت ضدسرطان دارد. خواص ضد قارچ و ضد باكتری از دیگر تأثیرات آن است.روغن كنجد در جلوگیری از فساد دندان كاربرد دارد. همچنین در درمان التهاب و تورم لثه مفید است. برگ های كنجد سرشار از مواد لعابی هستند كه در گذشته با دیگر گیاهان برای درمان اسهال خونی و وبا به كار برده می شدند.آرد كنجد سرشار از اسید آمینه است و 3 برابر شیر كلسیم دارد. آرد كنجد یا كنجد به خوبی در سالادها، خوراك های مرغ یا گوشت و سبزیجات پخته شده به كار رفته و همچنین در معطر ساختن پنیر، سالادهای تخم مرغ، سس هایی كه اساس آن كره یا نان معطر هست كاربرد دارد.كنجد معدن مواد معدنی قابل جذب است و دارای ؛ منیزیم، كلسیم، آهن، سیلیس، آلومینیوم، كروم، مس، نیكل، سدیم و چندین فلز و شبه فلز دیگر است. اثر كنجد بیشتر در اثر داشتن ویتامین های زیاد آن است بویژه ویتامین های ب و ویتامین های ف كه فراوان دارد.كنجد تقریبا بیشتر مواد مورد ساختمان بدن را داراست. لذا یك غذای قیمتی و پر ارزش برای انسان است كه دارای خواص گوشت است ولی ضرر آن را ندارد .كنجد قوت ، جوانی ، تعادل زندگانی و صحت را به انسان می بخشد. اثر آن در تعویض سلول های كهنه ی بدن بسیار سریع است و در تسهیل تفكر عمل آن قابل تحسین است و در رفع آلامی مانند: سرطان ، سل ، كم خونی بی نظیر است .
Video04:50

خواص میوه ها - سنجد

خواص سنجد - دارای قند و چربی و آمینو اسید - داروی صفرا - درمان اسهال و زخم معده و دندان و لثه و جلوگیری از خونریزی - درمان آرتروز - درمان زخم روده و تب و لرز
Video03:12

خواص گریپ فروت

خواص گریپ فروت - انواع سرخ و صورتی گریپ فروت سرشار از بتاکاروتن است که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند. گریپ فروت، علاوه بر مواد معدنی (آهن و کلسیم) دارای ویتامین‌های B2 ،B1، A و B3 است. این میوه منبعی غنی از فولات، آهن، کلسیم و سایر مواد معدنی است. این میوه دارای بیوفلاوونوئید و شماری دیگر از مواد گیاهی است که از ابتلا به سرطان و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. ادرار آور است. تب بر است. اگر ناشتا خورده شود فشار خون را پائین می‌آورد. قبل از نهار برای درمان واریس مفید است. قبل از غذا برای رفع چاقی مصرف می‌گردد. برای کبد مفید است چون تصفیه کننده خون است. گریپ فروت یا دارابی میوه ای است سرشار از آنتی اکسیدان

نسخه عطار

atarbashi

۱۳۹۳-۱۱-۷

۱۳۹۴-۸-۲۲

۱۲۱

گوناگون

این کانال توضیحاتی ندارد.